top of page

O MENI

Rođena sam i odrasla u Karlovcu gdje sam završila jezičnu gimnaziju. Nakon toga sam upisala studij psihologije u Zagrebu, a završila ga u Zadru gdje trenutno živim.

Još za vrijeme studija sudjelovala u raznim projektima, a od svih su mi najdraži bili oni vezani za  teme mentalnog zdravlja. 

Radila sam kao stručna suradnica tj. školska psihologinja u strukovnim školama i edukantica sam kognitivno-bihevioralne terapije (KBT) sa završenim drugim stupnjem i trenutno sam u superviziji. Od ostalih značajnih iskustava izdvojila bih i volontiranje u Studentskom savjetovalištu u kojem sam bila vanjski suradnik i radila psihološko savjetovanje sa studentima.

Kreiram psihoedukativne sadržaje za Instagram profil kabeteka, istoimeni Facebook profil i YouTube kanal s ciljem širenja svijesti o važnosti mentalnog zdravlja i kontinuiranog učenja. Naziv Kabeteka dolazi od KBT-a -teorijskog i praktičnog okvira kojim se vodim u savjetovanju. 

Oduvijek sam imala puno hobija, od kazališta do slikanja, a trenutno uživam u fotografiji, odlascima u prirodu i čitanju knjiga.

1701184828180.JPG
bottom of page